BURDUR / GÖLHİSAR - Gölhisar Anadolu İmam Hatip Lisesi

Haz

Okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri Gölhisar Orman Park Mesire Alanına gezi yaptılar

May

İlçe Kaymakamımız  Sayın Kadir UlUSOY okulumuzun  resim sergisi ve zeka oyunları sınıfı açılışından sonra okulumuza nezaket ziyaretinde bulundular.

May

Okulumuz tarafından düzenlenen resim sergisi ile akıl zeka oyunları atölyesinin açılışını  Sayın Kaymakamımız  Kadir ULUSOY yaptı. Etkinliğimize katılan daire amirlerine, halkımıza ve emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları ilçemiz stadyumunda yapıldı.

May

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri Gölhisar Belediyesinin  Gölhisar pazar yerinde düzenlediği "Gölhisar Belediyesi Kitap Günleri" etkinliğine katıldı.

May

Okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri Eskişehir Sabancı Uzay Evine ve Eskişehir'in tarihi ve kültürel değerlerini yerinde görmek için gezi düzenlediler.

Mrt

Okulumuz  Coğrafya Öğretmeni Ceyhun DİLMAN ve 11/B sınıfı  öğrencileri Orman Haftası nedeniyle okulumuz bahçesine ağaç dikme etkinliği gerçekleştirdi. Ağaç temininde yardımcı olan Gölhisar Orman İşletme Müdürlüğüne şükranlarımızı sunuyoruz.

Mrt

Ramazan ayı nedeniyle okulumuz Mesleki Tatbikat Kulübü öğretmen ve öğrencileri   "Ramazan Ayı Programı" düzenledi.

Mrt

18 Mart 1915 tarihinde Türk askerinin kahramanlık destanı yazarak kazandığı Çanakkale Zaferi'nin 108.yıl dönümü  nedeniyle İlçemiz Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonunda okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından program düzenlendi. Şehit aileleri  ve gazilerinin de  davet edildiği program davetliler tarafından ilgiyle izlendi. Program sonunda “Zafer Türküsü Çanakkale" konusuyla ilgili düzenlenen resim şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye girenlere ödüller verildi.  Başta Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü , kahraman askerlerimizi ,aziz şehitlerimizi;  sevgi , saygı , şükran ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad, mekanları cennet olsun.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı´mızın kabulünün 102. yılı  ve Mehmet Akif ERSOY´u Anma Günü nedeniyle   okulumuz konferans salonunda  okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından program düzenlendi. Program öğrenciler tarafından ilgiyle izlendi. İstiklal Marşı'mızın Yazarı Mehmet Akif ERSOY'u  rahmetle ve minnetle anıyoruz...

Kas

Okulumuzda 11 Kasım  2022 Cuma günü saat 11:00 de deprem anı  "çök-kapan-tutun" tatbikatı ile okul binasını tahliye tatbikatı yapıldı.

YÖGEP Ekim-Kasım 2021 ayı etkinlik raporu sunulmuştur.