BURDUR / GÖLHİSAR - Gölhisar Anadolu İmam Hatip Lisesi

Proje Tanıtımı

Üniversiteye Doğru Hedef 2023 Projesi, öğrencilerin akademik başarılarını artırmaya ve yükseköğretim kurumları sınavına hazırlık sürecini desteklemek, eğitimde devamlılık problemi yaşayan öğrencilere destek sağlamaya yönelik bir çalışmadır.

Anadolu imam hatip liselerinde yürütülen akademik çalışmalar, yükseköğretime hazırlık faaliyetleri ve kariyer planlama süreçleri hakkında istişare ve değerlendirmeler yapmak; saha ziyaretleri gerçekleştirerek kurumsal rehberlik faaliyetleri yürütmek; bilgi, tecrübe ve iyi örnek paylaşımında bulunmak; okullarla birlikte gelişim planları hazırlamak, uygulanmasını sağlamak ve takibini yapmak; öğrencilerin akademik başarılarını artırmak, yükseköğretime hazırlık süreçlerine katkı sunmak, bu süreci etkili ve verimli hale getirmek; öğrenci, veli, öğretmen ve yönetici eğitimleri gerçekleştirmek amaçlanmaktadır.

Projenin detaylarına DOGM Youtube Hesabındaki bu videodan ulaşabilirsiniz.

Yayın: 09.12.2022 - Güncelleme: 09.12.2022 14:47 - Görüntülenme: 144